Valentin napi szokások > Valentin nap - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Valentin napi szokások > 5 weboldal. Kategória leírása: Valentin napi szokások, tradíciók, Valentin - nap a világban.

valentinnap.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Valentin nap a világban
http://www.annieshomepage.com/valhistory.html

Valentin nap, szerelem a világban.

Valentin nap a világban
Valentin napi szokások
http://valentinnapja.blog.hu/2008/01/23/valentin_napi_szokasok

A rómaiak február 15-én tartották Luperkalia ünnepét. Ezt a tavasz-ünnepet Luperkusz isten tiszteletének szentelték, aki a nyájak és a termés védelmezõje volt. Az emberek dalolva és táncolva könyörögtek Luperkuszhoz, hogy megvédje a nyájaikat és vigyázzon az emberek és az állatok egészségére és termékenységére.

Valentin napi szokások
Ne vidd túlzásba!
http://valentinnapja.blog.hu/2008/02/10/ne_vidd_tulzasba

Valentin napra egy szál vörös rózsa és valami különleges bonbon a kedvesnek, viszonzásul pedig egy üveg különleges ital – ennyi. Ha túl bonyolítjuk a Valentin napot, lehet ellenkezőjét érjük el, mint szeretnénk.

Ne vidd túlzásba!
Valentin napi szokások a világban
http://donna.hu/cikk/Utlevel/Valentin-napi-szokasok-a-vilagban/7553

A szerelmesek napja sehol sem hivatalos állami ünnep, nem pihenőnap sajnos...de mégis a népesség egyik fele így is úgy érzi, mintha a fellegekben járna, míg a másik, pár nélkül élő fele közönyt megjátszva a pokolba kívánja az egész szívecskés, plüssmacis, virágos őrületet. Számos országban ma már elterjedt szokás, hogy sokan ezen a napon nemcsak a kedvesüket ajándékozzák meg, hanem azoknak a közeli barátoknak, családtagoknak is juttatnak egy kis csokit vagy aranyos képeslapot, akiket igazán közel éreznek a szívükhöz, ezzel is kifejezve szeretetüket

Valentin napi szokások a világban
Az ünnep története, hagyományai, babonák
http://www.csaladivilag.hu/cikkek/unnepek/valentin-nap-tortenete-es-hagyoman ...

A Valentin-nap a szeretet és a szerelem ünnepe, melynek története nem teljesen tisztázott. Hagyományának eredetét tekintve számos legenda látott napvilágot, melynek gyökerei egyaránt kötődnek a keresztény és ókori római tradíciókhoz. A szerelmesek napjához, számos babona, hiedelem és néphagyomány kapcsolódik. Ezen szokások legtöbbje fiatal lányoknak adott segítséget ahhoz, hogy megtalálják, meghódítsák vagy csupán megtartsák szerelmüket, életük párját.

Az ünnep története, hagyományai, babonák
Hirdetések
Oldal leírása
valentinnap.wyw.hu: Valentin nap katalógus. Valentin napi képeslap, SMS, üdvözlet, Virágküldés, virágbolt, szerelem, szerelmes idézetek, romantikus ételek, utazás, étterem, filmek.
Gyűjteményünkben 371 válogatott Valentin Nap katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 371 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 15 | Linkre kattintás összesen: 104067